Justin Group Oy valittiin 2M-IT Oy:n ServiceNow-asiantuntijapalveluiden puitesopimustoimittajaksi

Justin Group Oy on valittu puitesopimustoimittajaksi 2M-IT Oy:n ServiceNow-asiantuntijapalveluiden hankintaan. Puitejärjestelyn kohteena ovat ServiceNow-asiantuntijapalvelut, joilla tuetaan mm. 2M-IT Oy:n reaaliaikaista tiedolla johtamisen kyvykkyyttä, reaaliaikaista palveluiden hallintaa sekä jatkuvaa automaatiotason nostoa. Puitejärjestely on jaettu kolmeen osa-alueeseen.

2M-IT Oy on ottamassa laaja-alaisesti käyttöön ServiceNow-alustaa tuottamaan palveluita niin asiakasomistajilleen kuin 2M-IT Oy:n sisäisille käyttäjille.

Justin Group Oy tarjoaa ServiceNow-arkkitehtuurin konsultointia osana neljä vuotta kestävää puitejärjestelyä osa-alueella 3. Puitesopimus on voimassa 2024 – 2028. Osa-alueen arvioitu resurssitarve on 7 htv / vuosi.

“Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että olemme mukana tässä merkittävässä hankkeessa. Tarjoamme vahvaa ServiceNow-erityisosaamista sekä syvällistä arkkitehtuurinäkemystä ja kokemusta monitoimittajaympäristöstä. Uskomme, että pystymme auttamaan 2M-IT Oy:tä saavuttamaan tavoitteensa ja tuottamaan parempaa palvelua asiakkailleen”, sanoo Jani Palmu, Justin Group Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Jani Palmu, toimitusjohtaja, Justin Group Oy, puh. +358 40 534 7516, sähköposti: jani.palmu@justin.fi


Tietoa Justin Group Oy:stä:
Justin Group Oy on vuonna 2015 perustettu teknologiariippumaton asiantuntijayritys, joka tuottaa muotoilevan palvelunhallinnan koulutus- ja asiantuntijapalveluja. Palveluissamme yhdistyy vankka palvelunhallinnan, palvelukehityksen ja -johtamisen osaaminen palvelumuotoilun hyväksi havaittuihin menetelmiin.

Asiakkaamme ovat palveluita tuottavia organisaatioita sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Julkisen sektorin asiakkaita palvelemme puitejärjestelyiden ja suorahankintojen lisäksi Hanselin Johtamisen ja Kehittämisen dynaamisen hankintajärjestelmän (DPS) kautta.

Tietoa 2M-IT Oy:stä:
2M-IT Oy on julkisomisteinen inhouse-yhtiö, joka tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-ratkaisuja ja niiden tukea hyvinvointialueille. 2M-IT Oy:n omistaja-asiakkaat ovat hyvinvointialueita ja muita SOTE-alan toimijoita, jotka hankkivat 2M-IT Oy:ltä sovellus- ja tietotekniikkapalveluita.

Julkaistu 13.08.2024

Aiheeseen liittyvää sisältöä