Justin Group Oy valittiin Tieran palvelujohtamisen kehittämisen palvelusopimustoimittajaksi 

Justin Group Oy on valittu palvelusopimustoimittajaksi Tiera Oy:n palvelujohtamisen kehittämisen asiantuntijapalveluiden hankintaan. Palvelusopimus on voimassa vuoden 2025 loppuun. 

Tieran strategisena tavoitteena on tarjota laadukkaita ja tuotteistettuja ICT-palveluita sekä digi- ja ICT-ratkaisuja asiakkaiden sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi.  

Tieralla on käynnistynyt laatuohjelma, joka toimii viitekehyksenä systemaattiselle laatujohtamisen kehittämiselle. Laatuohjelman sisällä koordinoidaan mm. asiakastyytyväisyyden mittaamisen ja mittareiden kehittämistä, prosessien kehittämistä sekä palveluiden tuotteistamista. 

Palvelujohtamisen kehittäminen on sidoksissa Tieran laatuohjelmaan ja tukee laatuohjelman kaikkia osa-alueita. Palvelujohtamisen kehittäminen on jaettu kahteen vaiheeseen. Vaihe 1 koskee palveluhallinnan kehittämistä ja vaihe 2 konfiguraatiohallinnan kehittämistä. Tiera haki asiantuntijapalvelua molempiin edellä mainittuihin vaiheisiin sekä muutosjohtamisen fasilitointiin ja tukemiseen.  

“Kysyntä ja tarjonta kohtaavat erinomaisesti tässä hankinnassa. Palvelujohtamisen edelläkävijänä tuomme asiantuntemuksemme ja kokemuksemme Tieran laatuohjelman tueksi. Justinin erityisosaaminen mahdollistaa laadukkaiden palveluiden tuottamisen palveluhallinnan ja konfiguraatiohallinnan kehittämisen kautta. Tiedämme, että pystymme auttamaan Tieraa saavuttamaan tavoitteensa ja vastaamaan jatkuvaan toimintaympäristön muutokseen”, sanoo Jani Palmu, Justin Group Oy:n toimitusjohtaja 

Lisätietoja:

Jani Palmu, toimitusjohtaja, Justin Group Oy, puh. +358 40 534 7516, sähköposti: jani.palmu@justin.fi


Tietoa Justin Group Oy:stä:
Justin Group Oy on vuonna 2015 perustettu teknologiariippumaton asiantuntijayritys, joka tuottaa muotoilevan palvelunhallinnan koulutus- ja asiantuntijapalveluja. Palveluissamme yhdistyy vankka palvelunhallinnan, palvelukehityksen ja -johtamisen osaaminen palvelumuotoilun hyväksi havaittuihin menetelmiin.

Asiakkaamme ovat palveluita tuottavia organisaatioita sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Julkisen sektorin asiakkaita palvelemme puitejärjestelyiden ja suorahankintojen lisäksi Hanselin Johtamisen ja Kehittämisen dynaamisen hankintajärjestelmän (DPS) kautta.

Tietoa Tiera Oy:stä:
Tiera Oy on lähes 400 kuntaorganisaation ja hyvinvointialueiden omistama inhouse-yhtiö ja yhteiskunnallinen yritys. Valtakunnallisena, kuntaorganisaatioiden omistamana yhtiönä tarjoamme laadukkaita ja tuotteistettuja ICT-palveluita sekä digi- ja ICT-ratkaisuja asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi – asiakkaita ja asukkaita varten.

Julkaistu 13.03.2024

Aiheeseen liittyvää sisältöä