Kati Savolainen

Kati aloitti uransa IT-alalla vuonna 2000, ja on sen jälkeen toiminut monipuolisesti eri rooleissa sekä IT- että taloushallinnon tehtävissä. Taloushallinnon tehtävät ovat aina olleet tiiviisti sidoksissa IT-rajapintaan, esimerkiksi teknisen tuen rooleissa ja kehitysprojekteissa, joissa asiakkaille on suunniteltu ja toteutettu uusia digitaalisia ratkaisuja.

Ennen siirtymistä Justinille, Kati työskenteli useita vuosia ratkaisuarkkitehtinä ja tuoteomistajana. Tänä aikana hän oli mukana lukuisissa kehitysprojekteissa, muun muuassa uusien palveluiden ja ratkaisujen käyttöönotto palvelukeskuksessa, CMDB käyttöönotto, HRIS järjestelmän ja palveluportaalin toteutus, ratkaisuiden suunnittelu fuusio-projektissa ja uuden ESM ratkaisun käyttönotto demerger -projektissa.

Kati keskittyy ymmärtämään prosessi- ja palveluarkkitehtuuria sekä asiakkaiden tarpeita määritelläkseen parhaat ratkaisut, jotka tuovat arvoa asiakkaille. Hän keskittyy jatkuvasti taitojensa ja asiantuntemuksensa kehittämiseen ja on suorittanut merkonomin (1997), IT-tradenomin (2003), yrittäjyyden ja liiketalouden MBA (2013) sekä palvelumuotoilun MBA (2022) tutkinnot.

Vapaa-ajallaan Kati tykkää pitkistä metsälenkeistä, ja erityisesti syksyllä sienien keräily on mieleen. Hän harrastaa myös lukemista ja äänikirjojen kuuntelua. Vapaa-aika kuluu myös sotilaskodissa vapaaehtoistyössä, joka tuo mukavaa vastapainoa koneen ääressä istumiselle.

Takaisin